Asociația CENTRUL PENTRU DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE "For LIFE"

4.00 out of 2 ratings

Strada Odobești, 1, Bucharest, Romania

Apply
Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (CEDRU) “For LIFE” este organizaţie nonguvernamentală care a luat fiinţă în anul 2009.

Misiunea noastră este de a identifica, evalua și participa la nevoile de formare ale personalului medical și de a contribui la creșterea calității actului medical.

Viziunea noastră este de a realiza o îmbunătățire cuantificabilă și susținută a siguranței pacienților.

CEDRU "For LIFE" este autorizat de ANC ca furnizor de servicii de formare profesională, iar cursurile noastre sunt acreditate de către Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și creditate cu puncte EMC.

În 2014 am deschis propriul nostru Centru de Simulare Medicală, LifeSIM, cu sediul în București. Echipa noastră este alcătuită din specialiști cu experienţa vastă în domeniul simulării medicale, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Centru nostru de Simulare Medicală, LifeSIM, este localizat în București și oferă echipamente, spațiu și echipe cu experiența necesare să reproducă cu mare fidelitate mediile de instruire.

În plus, centrul nostru oferă toate spațiile de învățământ necesare pentru a oferi o simulare medicală completă, pe o scară largă:

- Unitate de primiri de urgențe (UPU)
- Sală de operații
- Sală de nașteri și departament de neonatologie
- Unitate de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI)
- Laborator de angiografie
- Sală pentru ecografii
- Departament de sterilizare
- Salon de recuperare
- Zonă pentru exersarea abilităților clinice de bază
- Mediu accidente domestice
- Săli pentru debriefing
- Săli de control
- Săli de lectură
This employer does not have any available jobs at the moment.