POEME Studio Timisoara

Responsive Employer

Timișoara, Romania

Follow

POEME Studio este un studio de videochat extravagant, modern si exclusivist din Timisoara.

Din clipa in care hotarasti sa faci parte din echipa studioului POEME, ai un venit minim lunar garantat de 3000 lei!

Un model de videochat castiga minim 2000 $ , dupa o experienta de minim 6 luni in domeniu.

Bineinteles, exista si exceptii si, anume, modele care castiga circa$ lunar, sau chiar 20 000$. Cum se poate acest lucru? Prin dedicare, implicare si pasiune!

In spatele unui model de TOP sta o echipa foarte bine pregatita care face ca sumele prezentate sa fie 100% REALE

Deci, daca ai mai lucrat in domeniul videochat pe postul de TRAINER/ADMIN, avem placerea de a te invita la un interviu in cadrul studio-ului nostru !

  • Program flexibil: In studioul POEME se lucreaza in ture, turele se aleg saptamanal si se stabilesc impreuna, in cadrul echipei.
  • Castiguri deosebite: Apreciem munca si de aceea castigul este proportional cu timpul alocat, astfel daca se depaseste timpul minim, orele suplimentare sunt platite duble.
  • Locatie excelenta: Pozitie centrala a studioul POEME este usor accesibil, situat aproape de centru pe strada Paris, accesul facandu-se cu orice mijloc de transport in comun.
  • Camere de lux: In design-ul camerelor de lucru nu am facut niciun compromis si suntem mandri de studioul nostru, de mobilierul ales, de calculatoare si de luminile profesionale alese cu grija pentru voi.
  • Confidentialitate: Stim cat de importanta este protectia ta, de aceea ne obligam prin contract sa nu divulgam datele tale personale nimanui.

POEME Studio promoveaza legalitatea in videochat.

Respectam legislatia muncii din Romania, protejam femeile care vor sa lucreze, de a fi independente. Iti garantam transparenta 100% in privinta incasarilor tale si te incurajam sa-ti verifici in fiecare zi incasarile. Daca ai nelamuriri sau intrebari te ajutam cu mare drag.

CE ESTE VIDEOCHAT-UL ?

Videochatul este activitatea on-line, realizata prin intermediul webcam-ului si al internetului avand ca protagonisti un model de videochat si un membru al comunitatii de videochat de oriunde din lume.

Videochatul este o activitate economica, ca oricare alta, un tip de job destinat in mod special femeilor, dar nu numai, care se supune legislatiei in vigoare. Ca in cadrul oricarui alt serviciu, si aici modelele de videochat au contract de colaborare si toate taxele platite de catre angajator.

De stiut ca :  Sumele castigate sunt de ordinul zecilor de mii de dolari, iar confortul creat este la superlativ. Obtii o viata cu adevarat luxurianta, alocand mult mai putina energie decat la un job normal si depunand mult mai putin efort.

ASTEPTAM INTERVIUL TAU !

This employer does not have any available jobs at the moment.