APEX Team International SRL

4.54 out of 24 ratings

Strada Heleșteului, 17, Bucharest, Romania

Contact Follow

APEX Team este o echipă de profesioniști în domeniul financiar-contabil, al salarizării, resurselor umane și fiscalității. Echipa noastră a crescut de la an la an ajungând în prezent la peste 50 consultanți. Mulți dintre membrii echipei au început cariera la APEX și au învățat tainele acestei meserii, beneficiind de suportul mentorilor și al colegilor, participând activ la programe de dezvoltare și de training.

APEX Team asigură un mediu propice pentru a vă dezvolta personal și a vă demonstra calitățile. Suntem în contact permanent cu organizațiile profesionale (CECCAR, CAFR, CCF) și susținem pe cei ce doresc să adere la acestea.

APEX Team este acreditată de ACCA ca angajator certificat, obținând cel mai înalt nivel, „Platinum”.

Suntem o echipă și ne mândrim cu asta! Ne place să facem lucrurile bine, ne place să știm că suntem utili clientului și că ne aducem aportul în dezvoltarea afacerii sale. Totodată, ca orice echipă tânără, știm să ne și relaxăm, să ne simțim bine, să ne ajutăm și să creăm o atmosferă plăcută.

Sediul APEX este într-una din cele mai frumoase zone din București, zona Aviatorilor - Primăverii, aproape de mijloacele de transport, de zone verzi, de locuri de ieșit în pauzele de la birou.

Oamenii sunt activul nostru cel mai de preț. Principiul nostru este de a avea o echipă fericită, aceasta contribuie în mod esențial și la calitatea serviciilor noastre și implicit la satisfacția clienților. Prin echipă fericită înțelegem un pachet extins de beneficii oferit fiecărui membru al echipei, un program flexibil, un mediu oportun pentru dezvoltare personală și un mediu de lucru încântător.

Ne dorim alături de noi oameni care vor să învețe, vor să evolueze profesional. Ne dorim oameni deschiși, inteligenți, care să dezvolte relații durabile, profesioniste și echilibrate, în interiorul și în afara APEX.

Considerăm că echipa APEX este locul perfect în care te poți dezvolta ca profesionist, fiind alături de oameni tineri, pasionați de ceea ce fac, într-o echipă dinamică, în mijlocul unor situații practice foarte variate care te pun în fața unei experiențe ce nu o poți avea într-un departament financiar-contabil al unei companii din orice domeniu de activitate.

Dacă argumentele de mai sus te-au convins și vrei să ne cunoști pentru a te alătura echipei noastre, te rugăm să ne contactezi. Un CV ar fi suficient pentru început, apoi vom stabili coordonatele pentru a ne întâlni.


Te așteptăm în echipa APEX!