Alcor Invest 2000 SRL

5.00 out of 6 ratings

Strada Baicului, 82, Bucharest, Romania

Follow

Compania Alcor a fost infiintata in anul 1991 si are ca principal obiect de activitate distributia de cafea si echipamente pentru bauturi calde. Am inceput ca reprezentanti ai sistemului pentru bauturi calde FOUNTAIN, lider mondial în domeniu. Mai tirziu, la cererea clientilor, am adus un sistem special pentru prepararea cafelei filtru cu cafea preambalata “pouch pack”, unic pe piata din Romania, si cafeaua MIKO. Sesizand ca cerintele pietei pentru cafeaua espresso sunt tot mai mari, am completat oferta cu echipamente si produse speciale pentru prepararea acestui tip de cafea si suntem promotorii prestigioasei game de espressoare automate WMF, a espressoarelor traditionale La Spaziale, precum si a automatelor de tip vending FAS si Sanden Vendo. De asemenea, Alcor va pune la dispozitie intreaga gama de sisteme de plata Coges.

Incepand cu anul, Compania Alcor a implementat Sistemul de Management al Calitatii, obtinand certificarea ISO , compania Alcor poate oferi consumatorilor de bauturi calde solutii practice, la cele mai bune preturi, cu produse si servicii de calitate. Pentru clientii pretentiosi, ca si pentru cei care trebuie sa se incadreze intr-un anumit buget, putem oferi solutii optime.

Tot personalul Alcor, precum si colaboratorii nostri stiu ca principala noastra preocupare este sa oferim clientilor actuali si celor viitori produse si servicii de calitate, pentru ca deviza noastra este “Un client mulţumit = cea mai bună reclama”.