ALCAR WHEELBASE ROMANIA

4.80 out of 5 ratings

Afumați, Romania

Apply

ALCAR WHEELBASE ROMANIA
UN PARTENER PUTERNIC PENTRU RETAILERI

Wheelbase a luat ființă în, ca importator exclusiv al mărcilor AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO si ALCAR STAHLRAD, aflate în portofoliul grupului ALCAR. În, ALCAR GROUP a devenit coacționar, compania redenumită ALCAR WHEELBASE ROMANIA alăturându-se celorlalte 12 sucursale de la nivel internațional ale grupului.

ALCAR WHEELBASE ROMANIA continuă activitatea de import și distribuție la nivel național, având ca obiective prioritare creșterea numărului de parteneri, cu respectarea strictă a unor standarde ridicate ale produselor și serviciilor oferite clienților.
Pe lista produselor se află o gamă largă de jante din aliaj ușor, dar și jante din oțel, politica grupului presupunând un program de producție flexibil și stocuri bine dimensionate, ca urmare a experienței acumulate in trei decenii de activitate.
Pentru a răspunde prompt partenerilor și clienților, ALCAR WHEELBASE ROMANIA dispune de o echipă bine pregătită și de o disponibilitate mare a produselor, grație stocurilor locale. Logistica bine pusă la punct permite livrarea a celei mai mari părți a produselor într-un interval de maximum 24 de ore.
Suplimentar, compania desfășoară activități de marketing și promovare la nivel național și cursuri de pregătire pentru echipele de vânzări ale partenerilor. 

This employer does not have any available jobs at the moment.