ADREM CORPORATE

4.77 out of 13 ratings

Strada Alexandrina, 20, Bucharest, Romania

Apply

Adrem capteaza esenta companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest si Adrem Link si are menirea de a valorifica potentialul tehnologic si creativitatea angajatilor in scopul eficientei energetice si dezvoltarii sustenabile. De peste 24 de ani, oferim clientilor nostri produse, solutii si servicii dedicate domeniului energetic.

Calitatea serviciilor prestate, pasiunea si performanta echipelor care au creat si implementat produsele, serviciile si solutiile clientilor nostri sunt doar cateva dintre atuurile care ne recomanda si care au facut din Adrem un partener de incredere. Obiectivul nostru este a oferi calitate in toate proiectele pe care le realizam.

Evolutia Adrem, in peste 24 de ani de activitate, reflecta pasiunea si performanta echipelor care au creat si implementat produsele, serviciile si solutiile oferite clientilor.

In cadrul companiilor Adrem apreciem ambitia si entuziasmul celor care, la fel ca si noi, isi contureaza prin pasiune drumul catre o cariera de succes.
Ne dorim ca viitorii nostri colegi sa fie profesionisti preocupati sa se autodepaseasca. Credem in responsabilitate, rigurozitate si implicare si urmarim ca aceste atribute sa se regaseasca in fiecare proiect pe care il implementam.
Performanta sustinuta vine din cunoasterea ultimelor trenduri si inovatii in domeniul in care activam; ne preocupa formarea si dezvoltarea profesionala a tuturor membrilor echipei dar si bunastarea familiilor acestora.

This employer does not have any available jobs at the moment.