ADHR ROMANIA SRL

3.25 out of 4 ratings

Strada Mihai Viteazul, 4, Ocna Sibiului, Romania

Apply
“Calitatea flexibilă a muncii”

Leasingul de personal este instrumentul optim pentru a înlesni întâlnirea între cel care caută un loc de muncă şi nevoile de flexibilitate ale întreprinderilor ca de exemplu: imprevizibile vârfuri de producţie sau substituirea personalului absent pentru scurte, medii şi lungi perioade de timp. Este un instrument extrem de avantajos care permite întreprinderilor să managerieze, în manieră optimă, nevoi deseori ocazionale şi să garanteze o precisă planificare a costului muncii, cu absoluta respectare a normelor în vigoare.

ADHR România . poate oferi o bază de date de candidaţi, corect profilată şi amplu prevăzută cu cele mai bune profesii printre care: muncitori necalificaţi pentru producţie, muncitori calificaţi, personal de birou şi manageri.

Mulţumită numeroaselor raporturi cu Institute profesionale, Universităţi din ţară şi Instituţii şi mulţumită canalelor de recrutare specifice, Adhr România . asigură clienţilor întreprinderi oportunitatea de a insera personal selecţionat în mod atent, rapid şi eficient, provenind din diverse sectoare printre care: metal-mecanică, confecţii textile, prelucrarea pielii, information technology, industria lemnului şi matriţare.

Procesul de selecţie are loc în colaborare cu clientul întreprindere, pentru a garanta atingerea corectă a obiectivului, în timp ce toate obligaţiile legale şi administrative legate de raportul de muncă cu candidatul sunt complet manageriate de ADHR România ..
This employer does not have any available jobs at the moment.