AAD Total Administration SRL

4.50 out of 2 ratings

Aleea Vârfu cu Dor, 27, Bucharest, Romania

Apply
Lansat din profunda dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii este permanent fidel crezului sau - educatia prin jocuri si jucarii creaza zambete care vor dainui.
Noi, , credem ca educatia copiilor dvs. poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate. Din lemn, plus, plastic, metal, cele peste de jucarii pe care le oferim sunt destinate construirii si dezvoltarii oricareia din laturile inteligentei copilului dvs., asa cum veti crede de cuviintLansat din profunda dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii este permanent fidel crezului sau - "educatia prin jocuri si jucarii creaza zambete care vor dainui".
Credem ca fiecare copil este unic, avand o anumita inteligenta dominanta. Ramane in sarcina fiecarui parinte sa descopere minunatia din copilul sau.
Noi, , credem ca educatia copiilor dvs. poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate. Din lemn, plus, plastic, metal, cele pestede produse pe care le oferim sunt destinate construirii si dezvoltarii oricareia din laturile inteligentei copilului dvs., asa cum veti crede de cuviinta.
"Education costs money, but then so does ignorance." - sir Claus Moser.
This employer does not have any available jobs at the moment.