2B Group SRL

4.00 out of 17 ratings

Strada Iernuțeni, Reghin, Romania

Follow
Naturlich! mobilier und decoratiuni, este retailerul de mobilier din inima Transilvaniei, cu suflet nemtesc.

Aflat in plina expansiune, lantul de magazine cuprinde, momentan, o retea formata din 10 magazine in orase cheie din Transilvania si sudul tarii. Extinderea acoperirii la nivel national este principalul nostru obiectiv.

Echipa Naturlich! mobilier und decoratiuni, este tanara, atent selectionata din specialisti, cu un nivel de profesionalism ridicat, dinamica, compacta si determinata. Expansiunea companiei ofera posibilitati de avansare si specializare direct proportional cu dezvoltarea, implicarea si dedicarea fiecarui profesionist din echipa. In luna Martie, Naturlich a fost premiat in cadrul a doua cele mai importante concursuri pentru programe de rebranding din lume:
1. Premiul "Merit" in cadrul concursului international Rebrand100, cel mai important concurs pentru programe de rebranding, recunoscut international si jurizat de catre o selectie de 8 seniori din industria internationala de comunicare.
2. De asemenea, in cadrul festivitatii Transform Awards, brand-ul Naturlich a primit medalia
de aur ("gold") in categoria "Cea mai buna strategie creativa".

Aceste premii certifica faptul ca Naturlich se prezinta in fata  publicului, partenerilor si clientilor, cu o directie strategica, recunoscuta ca fiind inovatoare si in concordanta cu evolutia clientului modern de mobilier si decoratiuni.