WISOFT PROFESSIONAL SERVICES SRL

4.50 von 6 Bewertungen

Strada Johann Heinrich Pestalozzi, 22, Temesvár,

Bewerben Follow
WISOFT PROFESSIONAL SERVICES este o firmă privată cu capital integral românesc, înființată într-un parteneriat strâns cu firma BITSoftware.
Printre activitățile companiei se numără dezvoltarea de produse noi, dezvoltarea de module pe platforma SocrateCloud dar și implementarea soluțiilor dezvoltate de cele două firme partenere.
Misiunea noastră este de a aduce o perspectivă nouă, deschisă și inovatoare în domeniul soluțiilor de business, în special în acele sectoare care în prezent funcționează "în sistem închis" cu o lipsă totală de transparență.

Cu peste 21 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung.
BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP & CRM de clasă mondială, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, prima companie din România care a lansat o soluţie ERP/CRM in cloud, SocrateCloud, modernă, adaptabilă, de clasă mondială, care poate fi utilizată în cloud-ul privat sau public din Amazon şi una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+, implementat  până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.