Vizualist

0.00 von 0 Bewertungen

Bucharest,

Bewerben

Vizualist este un studio de design de interior & shop online cu obiecte decorative, cu care îți poți mobila casa și spațiul de lucru. A fost gândit ca un playground creativ prin care decorațiunile contribuie la:

  • crearea unui ambient productiv, inspirațional și relaxant,
  • crește nivelului de fericire prin creații care generează emoții pozitive,
  • starea ta de bine este influențată prin sinergia dintre artă și design de interior.

Ne petrecem 87% din timp în interiorul clădirilor. Designul de interior este un instrument care ne face umani, care ne ajută să ne exprimăm emoțiile și trăirile. Prin urmare, o cameră în sine este o experiență prin care simțurile ne sunt invadate, iar subconștientul este satisfăcut. 

Modelele obiectelor decorative din campanie sunt picturi, fotografii și ilustrații grafice sub semnătura artiștilor din comunitatea Vizualist. Acestea au fost create pentru ca tu să te bucuri de:

  • țesături pufoase și moi
  • estetic vizual plăcut prin cromatică și tehnică de lucru
  • cerneluri eco, fără miros 

Echipa proiectului

Suntem Cristi Stamatoiu și Irina Dițu, doi tineri antreprenori, îndrăgostiți de țara lor, dornici să creeze impact pozitiv în societate prin Vizualist.

Am pus bazele echipei în iunie, pentru a crea o punte de legătură între artă românescă și designul de interior, iar acum suntem gata să facem public acest proiect și să îl aducem către tine.

Vizualist a fost creat din pasiune pentru oameni, pentru a induce o stare de bine și a contribui la fericirea celor din jurul nostru prin obiecte decorative creative.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.