Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Zaquensis Service GmbH

Leipheimer Straße, 49, Neu-Ulm, Deutschland

Bewerben Follow

Descrierea companiei

Căutăm in permanenţă personal medical, cu diplomă recunoscută/nerecunoscută inca in Germania – oferim contracte de munca pe perioada nedeterminata la clientii nostri din intreaga Germanie.

Proiectele se desfășoară de obicei la fața locului, în incinta instituției angajatoare, și rezultă într-un contract de muncă permanent, pe durată nedeterminată, in conformitate cu legislația și tarifele germane.

Pe tot parcursul proiectului, candidații sunt susținuți de către profesorii noștri de limba germană și de managerii proiectului. Împreună cu o persoana responsabila din partea clinicii angajatoare.

Mai presus de toate, obiectivul nostru nu este numai acela de a ajuta candidații străini în a obține recunoașterea profesională și un loc mai bun de muncă, ci și cel de a-le asigura cea mai ușoară și comfortabilă integrare în noul acasă. Întotdeauna în conformitate cu motto-ul nostru: tratăm oamenii cu care avem de-a face în același mod în care si noi la randul nostru ne-am dori sa fim tratati intr-o situatie similara.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.