Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

Antwortet schnell
4.82 von 11 Bewertungen

Strada Vulturilor, 92, București,

Bewerben Follow

Asociatia ViitorPlus este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata pentru a stimula si contribui la transpunerea in practica a conceptului de dezvoltare durabila la nivel de individ, organizatii si comunitati. Pentru realizarea acestei misiuni, organizatia isi propune:
- Realizarea de programe educationale si de comunicare;
- Sprijinirea cercetarii unor arii importante de activitate pentru dezvoltarea durabila a României si folosirea rezultatelor principale in scopul societatii;
- Formarea, mentinerea si dezvoltarea de retele pentru profesionisti si alte persoane interesate de dezvoltarea durabila;
- Implementarea principiilor dezvoltarii durabile prin proiecte practice.
Membrii voluntari ai organizatiei provin dintr-o diversitate de medii culturale si profesionale, fiind pregatiti in domenii complementare: economie, inginerie, ecologie, administratie, mass-media.

„Adopta un copac!” este un proiect ce are ca scop impadurirea de terenuri agricole degradate din Romania, unde nivelul acestora a ajuns la 20% din suprafata agricola totala (aprox. 3 milioane de hectare). Prima locatie a proiectului de impaduriri se afla in Comuna Valcelele, judetul Calarasi iar a doua, in acelasi judet, comuna Dragos Voda. Acest judet este unul dintre cele mai slab impadurite 4 judete ale tarii (4% rata de impadurire, comparativ cu 20% media recomandata pentru campie). Pana in prezent, prin proiectul „Adopta un copac” s-au plantat pestepuieti pe 21 hectare, in cadrul a 5 campanii de plantare si de completari (primavara, toamna, primavara, toamna, primavarasi s-au realizat 6 runde de ingrijri (prasile).

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.