Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

UXAL TECHNOLOGIES S.R.L

București,

Bewerben Follow
UXAL Technologies este o companie tânără si dinamică ce activează începând cu 2015 în domeniul externalizării producției de software. În acest moment suntem în faza de construire a echipei de bază.

Pentru toate proiectele actuale folosim tehnologiile Microsoft în special 2 pentru realizarea serviciilor REST. Bazele de date sunt stocate în SQL Server iar pentru implementarea interfețelor folosim cele mai noi tehnologii javascript cum ar fi Angular 2 și pe lângă tehnici mai vechi dar bune cum ar fi realizarea componentelor de la 0 cu jQuey și jQueryUI.

Majoritatea clienților sunt din Olanda dar avem colaborări și cu firme din SUA.

La UXAL Technologies fiecare membru al echipei are un grad foarte mare de libertate în stabilirea soluțiilor tehnice și implementarea lor. După o perioadă de acomodare veți ajunge sa lucrați direct cu clienții, lucru care va duce la dezvoltarea voastră profesională și va contribuii la o și mai mare flexibilitate a programului de lucru.

Biroul este poziționat central în zona Romană, pe strada Căderea Bastiliei foarte aproape de multe mijloace de transport și multe restaurante/fast food-uri. Mediul de lucru este informal și relaxat.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.