Total Technologies

4.67 von 6 Bewertungen

Strada Smaranda Brăescu, 20, Bucharest,

Bewerben Follow

Despre noi

 Total Technologies este o companie romaneasca, cu o experienta de peste 27 ani in piata IT, specializata in integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Solutii Digitale, Solutii Pick by Voice (Vocollect), RFID, Roboti Autonomi Mobili, oferind partenerilor solutii complete de colectare si prelucrare automata a datelor prin aplicatii integrate in industrii precum Retail, Curierat, Logistica, E-commerce, Manufacturing.
Partener Oficial Platinum Honeywell in Romania, Total Technologies este singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

Total Technologies este singurul Partener oficial Fetch Robotics in Romania.

Premiul pentru INOVAȚIE SOLUȚII DIGITALE-VOCE ÎN SUPPLY CHAIN 2018 i se acordă companiei Total Technologies în cadrul evenimentului EXPO Tranzit, desfasurat in perioada 26 – 27 Aprilie, la Cluj.

Premiul pentru INOVAȚIE SOLUȚII ROBOTI AUTONOMI MOBILI, Fetch Robotics ÎN SUPPLY CHAIN 2019 i se acordă companiei Total Technologies în cadrul evenimentului EXPO Tranzit, desfasurat in perioada 30 – 31 May, la Cluj.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.