YANNIS GROUP

3.67 von 3 Bewertungen

Strada Maşina de Pâine, București,

Bewerben

În anul 2006 compania și-a inceput activitatea, avand ca profil principal instalǎri de antene satelit pentru principalul furnizor roman al serviciilor de telecomunicații - Telekom (Romtelecom). Rezultatele foarte bune obținute au condus cǎtre o dezvoltare a activitǎții, prin includerea proiectǎrii și realizǎrii de rețele de distribuție a semnalului video.

În paralel am dezvoltat și departamentul de vânzǎri de servicii de telecomunicații, cu rezultate notabile certificate prin acordarea distincției de performanțǎ în domeniu de cǎtre partenerul Romtelecom.

În anul, am înființat divizia de Construire Rețele de Telecomunicații, atât fixe cât și mobile. Aceastǎ divizie a înregistrat o dezvoltare rapidǎ atât din punct de vedere al volumului cât și al diversificǎrii activitǎții. Operativitatea în execuție și calitatea lucrǎrilor executate au facut sa devenim unul din principalii parteneri Romtelecom pe acest segment de activitate.

Anul 2012 a reprezentat un an de referințǎ pentru compania noastrǎ prin implementarea unei noi strategii în ceea ce privește dezvoltarea activitǎții pe segmentul de telecomunicații mobile și debutul în domeniul sistemelor de alarmare și supraveghere.

In urma diversificǎrii activitǎților din ultimii ani, compania trece printr-un proces de reorganizare devenind YANNIS GROUP, un furnizor de servicii complete in domeniul telecomunicațiilor.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.