TERAPLAST

4.03 von 78 Bewertungen

Bistrița,

Bewerben

Suntem pe piata din 1896.

Teraplast . face parte din grupul Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata instalatiilor si constructiilor. Grupul s-a aflat constant in slujba clientilor si a partenerilor sai, dedicandu-se dezvoltarii permanente a activitatii.

Teraplast a investit constant in dezvoltarea tehnologica, avand in prezent capacitatea de a furniza pe piata materialelor de constructii solutii moderne, eficiente si inovatoare, precum sistemele de scurgere, canalizare si aductiune, sistemele de amenajari interioare, sistemele de tamplarie termoizolanta sau sistemele de inchidere exterioara cu panouri termoizolante.

Parcul Industrial de la Saratel are o suprafata totala de aproximativmp, din careapartin companiei Teraplastmp sunt in proprietatea subsidiarei Plastsistem, iar restul demp apartin companiei Politub, membra a Grupului Teraplast. Grupul Teraplast este o prezenta puternica pe piata romaneasca, iar planurile pe termen mediu prevad o dezvoltare la nivel regional.