SuperStar Studio

0.00 von 0 Bewertungen

București,

Bewerben

Buna. Sunt Ioana, managerul SuperStar Studio si stiu cateva din motivele pentru care ai dat click pe profilul nostru.
Sunt sigura ca nu esti pe Bestjobs pentru ca vrei sa lucrezi ca model de videochat. Dar, sunt sigura ca titlurile anuntulurilor noastre si curiozitatea, te-au impins sa il deschizi. Sunt la fel de sigura ca ai auzit multe lucruri despre meseria de model de videochat si ca ai multe idei preconcepute despre ce inseamna acest job. Si adevarul este ca ai dreptate. Din pacate sunt multe studiouri pe piata care promit sume fabuloase de bani, comisioane enorme, te ademenesc cu poze preluate de pe internet si premii castigate la competitii obsucure de genul " Cel mai bun studio din Univers". Si, eventual, iti spun ca tot ce trebuie sa faci pentru a castiga miliarde este sa zambesti frumos in fata unei camere web.
Acesta este si motivul pentru care noi, SuperStar Studio, am decis sa cream un studio total diferit. Vrem sa demonstram ca videochatul este un job ca oricare altul, care presupune multa munca si seriozitate, si care se poate face 100% Legal.
Pana la urma, si tu, ca multi alti oameni care isi cauta un job aici, vrei independenta financiara, stabilitate, oportunitati de dezvoltare profesionala etc. Dar, la finalul zilei..vrei un salariu care sa-ti permita aproape tot ce visezi. Si mai vrei si un contract legal, nedeterminat, pentru ca vrei sa ai parte, ca orice om normal, de asigurare medicala, concediu platit, pensie privata, vechime, posibilitatea de a-ti lua un credit de la banca si siguranta pe termen lung.
Vino la un interviu, si iti vom dovedi ca toate beneficiile pe care ti le oferim sunt REALE, si, mai ales, ca au in spate un suport Legal.

VREI SA VEZI CUM ARATA UN STUDIO DE TOP ?

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.