Staffline Central Recruitment (Staffline Group PLC)

4.48 von 21 Bewertungen

Nottingham,

Bewerben

cover photo ro

Va rugam sa ne trimiteti:numele complet,numar de contact,adresa de emaillocul de munca de care sunteti interesat si orasul in care vom contacta in maxim 48 ore cu privire la solicitarea dumneavoastra.

Grupul staffline a fost infiintat in, iar de-a lungul timpului a crescut, devenind o organizatie nationala cu spelicalizare in logistica, e-retail, fabricatie, condus, prelucrare alimentara, personal calificat si functionari.

Noi oferim si administram forta de munca folosind tehnici de pregatire si perfectionare , pentru a asigura un nivel crescut de eficienta oferind clientilor nostri, un avantaj comercial semnificativ.

Cu peste 450 locatii in toata Marea Britanie, incluzand filialele de pe bulevarde, echipele de la punctele de lucru, si multe altele, avem o resursa vasta pe care va puteti baza.

Staffline are o viziune clara si un set de valori care ne indruma in tot ceea ce facem, ele influenteaza modul in care actionam, interactionam cu personalul, clientii si candidatii zilnic, si asta se vede in rezultatele puternice pe care le obtinem in mod constant. Scopul nostru final este sa ne asiguram ca a colabora cu noi este simplu si placut, indiferent daca sunteti in cautarea unui loc de munca, sau un angajator.

Va multumim,

Staffline Central Recruitment

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.