Smart ID Dynamics

4.00 von 25 Bewertungen

Strada Siriului, 36, București,

Bewerben

Smart ID Dynamics . este o companie cu capital integral romanesc, ce are ca directie principala digitalizarea proceselor de automatizare industriala si dezvoltarea solutiilor de mobilitate enterprise, automatizarea operatiunilor logistice din cadrul depozitelor si magaziilor, trasabilitate, incident management, data collection, Industrial IOT, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata.

Suntem o companie orientata catre client, cu o echipa ce are peste 15 ani experienta in industrie. Solutiile dezvoltate de noi ajuta companiile sa aiba vizibilitate in timp real asupra procesului de productie, asupra stocurilor, asupra masinilor din productie si asupra activitatii sau operatiilor efectuate de catre operatori, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si integrarea acestora cu sistemele informatice deja existente la client. Proiectele noastre de succes ne-au ajutat sa crestem si sa ajungem liderul pietei de automatizari, cu o cifra de afaceri de peste 10 milioane Euro inde angajati, majoritatea cu specializari si certificari specifice, si prezenta teritoriala in marile orase ale tarii, ceea ce ne ofera oportunitatea de a fi aproape de clientii nostri prin furnizarea de servicii si suport cu valoare adaugata.

Oferta Smart ID inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma foarte flexibila, care ne ajuta sa automatizam procesele din Productie, Logistica, Distributie, Servicii; produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie cum ar fi Zebra, Datalogic, Advantech, Panasonic Toughbook, Honeywell, Cognex, Printronix, Sick, Soti, Tally Genicom, Avery Berkel, Matrikon OPC, TSC, Citizen, Brother, HP, Cisco, APC; servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.