SCHADE BERATER

0.00 von 0 Bewertungen

Sibiu,

Bewerben

Data fiind cresterea semnificativa si continua a ponderii dosarelor de dauna avizate in baza politelor RCA cat si cele facultative ( CASCO, HOME , RC , CMR etc) in totalul dosarelor de dauna ale tuturor societatiilor de asigurari , a aparut nevoia unei societati specializateare sa intervina punctual sau pe termen lung pentru a ajuta atat pagubitii RCA cat si asiguratii politelor facultative in a-si primi despagubirile cuvenite si solutionarea dosarelor de dauna fara a fi supusi abuzurilor efectuate de catre societatile de asigurari prezente.

Schade Beratercorda sprijinul necesar in constatarea si lichidarea daunelorat si sfatuirea persoanelor in cauza oferind persoanelor solicitante tot sprijinul legislativ cuvenit.

Schade Berater-a nascut din nevoia clientului de a fi reprezentat de catre o societate specializata care urmareste doleantele si etica solutionarii corecte a solicitariilor de despagubire, societate care dispune impartial necesitatile atat ale clientilor cat si a societatiilor de asigurari.

Schade Berater dispune de personal specializat astfel incat 24 h /7 , Schade Beratera prelua orice solicitare de dauna , tratand-o cu seriozitate , eliminand toate inconvenientele create de catre birocratia si mecanismele de functionare ale oricarui asigurator , prioritizand mereu clientul si nevoile acestuia.

Schade Beratere va ocupa de consiliere de la primul apel dat la momentul accidentului pana la finalizarea dosarului de dauna .

Drept urmare lasa-ne pe noi Schade Berater sa te reprezentam inaintea societatiilor de asigurare.

Servicii oferite :

- constatarea daunelor auto (daune provocate de accidente rutiere , tamponari)

- constatare daune non auto (inundatii, calamitati , fenomene naturale , raspunderi civile, CMR. etc.)

- tractare gratuita 

- prezenta la data accidentului

- program non stop

- completarea documentelor in caz de dauna

- asistenta juridica dupa caz

- reprezentarea persoanelor prejudiciate

- reparatie autovehicul avariat 

- masina la chimb cu titlu gratuit

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.