Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Sanador SRL

3.99 von 166 Bewertungen

Strada Sevastopol, 4, București,

Bewerben Follow
Sanador este o companie ce ofera intreaga gama a serviciilor medicale angajatilor companiilor nationale si multinationale, persoanelor individuale si familiilor acestora.

Infiintat in anul, Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand patru Clinici, Laborator de analize medicale, Serviciu de Urgenta disponibil 24/24 ore si un Spital multidisciplinar cu servicii medicale complete. Spitalul Sanador, situat in centrul Bucurestiului, cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale, fiind singular, din acest punct de vedere, pe piata de profil din Romania. Spitalul Sanador este cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară, avand o suprafata demp, o capacitate de 402 de paturi, 125 locuri de parcare in cele 3 subsoluri , farmacie, cafeterie.
Echipa medicală de înalt profesionalism, îndelungată experienţă şi tehnologia ultraperformantă utilizată pentru diagnosticare şi tratament fac din Sanador un centru medical de referinta in Bucuresti, singurul in care se poate asigura asistenta medicala completa.