Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Proschon Konzept SRL

Bulevardul Gheorghe Șincai, 16, București,

Bewerben Follow

Am conturat brandul cunoscut astazi sub numele de “Atelierul de Slabit” si in scurt timp a devenit cel mai cautat centru medical din zona centrala a Bucurestiului
Medicii si specialistii in remodelare corporala reprezinta sufletul “Atelierului de Slabit”.
Majoritatea pacientilor ajung la “Atelierul de Slabit” cu speranta unei schimbari, insa primesc mai mult decat atat: primesc terapii de ultima generatie, specialisti interesati de sanatatea lor, informatii si sfaturi in ceea ce priveste o alimentatie sanatoasa, si nu in ultimul rand, PRIETENIE.
Noi credem ca orice tip de relatie are nevoie de acest lucru.
Iar pentru noi, prietenia inseamna incredere, corectitudine, sinceritate si grija unuia fata de celalalt.

De aceea, vei cunoaste toate serviciile noastre, insa te vom indruma sa le folosesti doar pe cele potrivite pentru tine.
Pentru a te introduce in universul “Atelierului De Slabit”, iti vom prezenta servicii, precum: slabirea localizata, tratarea celulitei, epilarea definitiva cu laser si lifting instant fata si corp precum si injectari cu acid hialuronic, substanta botulinica, mezoterapie sau PRP.
Dorim sa te asiguram ca procedurile dermato-estetice pe care le găsești la “Atelierul de Slabit” sunt realizate cu substanțe testate si acreditate de către normele ce o impun.

Medicii specializați le apreciaza ca fiind produse de top.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.