SC IPORO COM SRL

3.89 von 35 Bewertungen

Bulevardul Gării, 7, Brașov,

Bewerben
Kronwell Hotel este cel mai nou hotel business & lifestyle din Brașov.
Oferta sa constă în 81 de camere (62 Camere Business, 6 Camere Executive, 12 Camere Lifestyle, 1 Apartament Lifestyle Suite), săli de conferințe și evenimente.

In ceea ce privește partea de Food & Beverage, la Kronwell se pot descoperi meniuri pregătite de către bucătari cu renume internațional în restaurantul și lounge-ul din incinta hotelului.
Restaurantul Adagio este locul potrivit pentru micul dejun, cine festive, având o capacitate de aproximativ 90 de locuri, cu acces catre o terasă exterioară. Pauzele de cafea din timpul conferințelor pot fi servite în restaurantul Adagio situat la etajul 3 (același nivel cu centrul de conferințe). Couchette Traveller's Bistro reprezintă hub-ul de socializare al hotelului Kronwell, aici se pot servi preparate culinare într-un spațiu cu design modern.

Kronwell Hotel se mulează pe profilul sănătății minții și a trupului aducând la dispoziția clienților săi centrul SPA Belaqva.
Belaqva SPA & Health dispune de sanctuarul de relaxare, saună finlandeză și baie de aburi, salină cu efecte benefice pentru aparatul respirator, duș emoțional și frigidarium (cabină cu gheață) - toate armonizate într-o ambianță a aromelor și a cromoterapiei.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.