Inna B Clothing

3.50 von 2 Bewertungen

București,

Bewerben

Atelierul Inna B Clothing - un concept 100 % romanesc creat din pasiunea pentru moda si din dorinta de a oferi tuturor femeilor consiliere in construirea propriului stil, dar si o gama diversificata de piese vestimentare, care sa le scoata in evidenta personalitatea si frumusetea feminina.

Creatiile noastre se adreseaza femeilor moderne care indraznesc sa adopte un stil nonconformist, dar relaxat si o atitudine increzatoare.

Acordam o atentie deosebita detaliilor, preferintelor fiecarei persoane si oferim suport in alegerea celui mai potrivit articol vestimentar, astfel ca grija dress-codului sa nu mai existe, iar vestimentatia sa fie una reusita.

Materiale de calitate, design unic si piese vestimentare pe care le transpunem in culori si croieli adaptate ultimelor tendinte ale modei.

Iubim hainele, iar zambetul clientelor noastre este motivul care ne impulsioneaza sa mergem mai departe si sa creem tinute impecabile pentru aparitii spectaculoase.

Stilul pe care Inna B Clothing il abordeaza este smart-casual, dar se indreapta si catre o alura eleganta - rochii de zi, rochii de seara elegante, camasi moderne, bluze si pantaloni care se adapteaza cu usurinta atat stilului clasic cat si celui business.

Produsele noastre sunt prezente in mediul online prin intermediul magazinului virtual , unde aveti posibilitatea sa utilizati o metoda simpla si rapida de achizionare a pieselor vestimentare preferate.

Colectiile noastre sunt create printr-un amestec de inspiratie, arta si pasiune alaturi de o echipa profesionista, orientata intotdeauna catre client.

Va asteptam sa descoperiti colectia impresionanta de imbracaminte dama by Inna B Clothing!

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.