SC DORNA LACTATE SA

4.26 von 57 Bewertungen

Dorna Candrenilor,

Bewerben

Activitatea Grupului LaDORNA in domeniul laptelui a inceput in anul 1998 cand fabrica de lapte UHT a fost construita in comuna Dorna Candreni (jud. Suceava). Aceasta investitie tip green field s-a ridicat in acelasi an la 8,5 milioane USD si a beneficiat imediat de logistica existenta a Grupului in domeniul distributiei proprii si directe a produselor.

Produsele LaDORNA : lapte UHT, smantana UHT, cascaval, svaiter, unt, sunt primele produse romanesti care au fost recunoscute in Europa ca produse biologice-ecologice de catre Comisia Uniunii Europene. Inca din, compania Dorna Lactate SA beneficiaza de un “Master Certificate” emis de prestigiosul organism de certificare BCS OKO Garantie –Nurnberg – Germany care controleaza si certifica productia cu caracter ecologic/biologic a laptelui colectat din bazinul Dornelor precum si conformitatea metodelor de procesare ale Grupului LaDORNA.

Grupul LaDORNA doreste sa dezvolte industria produselor lactate din Romania respectand atat traditia locala dar si implementand standardele noului mileniu.

Grupul LaDORNA, respectand consumatorul roman si european, va continua sa actioneze numai cu parametrii de inalta calitate pentru o productie agroalimentara la nivel european si pentru produse finite de renume international.

Conform normelor Uniunii Europene, . DORNA LACTATE . este autorizata sa exporte lapte si produse lactate in tarile membre ale Comunitatii Europene inca din 2001.

Grupul LaDORNA este constituit din doua societati, Dorna Lactate si Dorna SA, care dezvolta activitati in domeniul produselor lactate si branzeturilor, in sectorul agroalimentar in general, cu pestede microferme si gospodarii familiale implicate in sistemul de colectare a materiilor prime.
Grupul LaDORNA a fost achizitionat de Grupul francez LACTALIS, nrmondial in productia branzeturilor si nr. 2 mondial in domeniul lactatelor

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen/ Nebenjobs.