Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

SC Augsburg International Impex SRL

4.08 von 206 Bewertungen

Strada Nicolae Apostol, 4, București,

Bewerben Follow
Noi suntem o companie germana, prezenta pe piata din Romania din anul, astazi, unul din principalii importatori si distribuitori de piese si accesorii auto pentru autoturisme, autoutilitare europene si japoneze si camioane. Experienta si profesionalismul companiei ca si rezultatele obtinute pana in prezent, ne recomanda ca partener de incredere in domeniul comertului cu piese auto si ne plaseaza in topul companiilor pe piata de profil.

Misiune:
AUGSBURG INTERNATIONAL concepe, comercializeaza si distribuie solutii pentru bunastarea fiecarui automobil prin promovarea de produse diversificate si servicii complete, printr-o retea de centre auto, deschise sub deviza “ TOTUL PENTRU MASINA TA…”, si gratie partenerilor sai.

Scop:
Suntem si dorim sa ramanem un competitor inovativ si de succes, care ofera acces oricui la ceea ce cunoastem cel mai bine si care raspunde nevoilor evolutive ale clientilor.

Valori:
Cultura organizatiei se reflecta in responsabilitate, dedicare si satisfactia reusitei.

Ce conteaza pentru noi: sa putem conta pe dumneavostra, pe eficacitatea dumneavostra pentru ca noi mizam pe spiritul de echipa si pe formarea profesionala.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.