Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

SAN ELECTROTERM GRUP S.R.L.

3.50 von 4 Bewertungen

Constanța,

Bewerben Follow

Compania SAN ELECTROTERM GRUP a fost înființată în anul 2003 și este specializată în execuția lucrărilor de automatizări feroviare (Semnalizare, Centralizare, Bloc - SCB), instalații electrice și curenți slabi, confecții metalice.
Încă de la înființare, compania a impus un ritm alert al derulării activității, susținut de o atenție maximă acordată cerințelor beneficiarilor și detaliilor în execuția unor lucrări de înalt nivel calitativ și respectarea termenelor trasate.
Compania SAN ELECTROTERM GRUP asigură calitatea execuției lucrărilor printr-un sistem de management integrat calitate – mediu – sănătate și securitate în muncă, definit și documentat pe baza principiilor și recomandărilor din standardul ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.
În prezent compania deține autorizări emise de: Autoritatea Feroviară Română, Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Societatea Română pentru Asigurarea Calității.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.