Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

ORIENT CERAMIC S.R.L.

Antwortet schnell
3.77 von 39 Bewertungen

Strada Ion Gheorghe Duca, 81E, Constanța,

Bewerben Follow

Orient Ceramic SRL a devenit in scurt timp unul dintre cei mai importanti importatori de gresie , faianta, mozaic, piatra naturala, marmura si granit din Romania. In prezent este principalul distribuitor de placi ceramice format mare, care asigura solutii pentru cele mai exigente proiecte. Avand o echipa de vanzari profesionista, oferim solutiile perfecte tuturor clientilor nostri prin programul de design 3D si experienta acumulata. Partenerii nostrii beneficiaza de suport in amenajarea showroomurilor prin consiliere in mercantizare si diverse modele de expozitoare, pentru a prezenta gama noastra unica de produse.
Portofoliul nostru este format dintr-o gama diversificata de gresie, colectii de faianta, tapet si piatra naturala, toate fiind permanent pe stoc si cu continuitate in aprovizionare pentru fiecare model. Centrul logistic cuprindemp hale de depozitare in care marfa este pastrata in conditii optime dar si un parc auto cu autovehicule , autoutilitare si camioane , care asigura livrarea in cel mai scurt timp.
Angajamentul Orient Ceramic a fost intotdeauna acela de a propune o gama de produse care sa satisfaca toate gusturile. Stilurile clasic sau contemporan, potrivirea estetica sau practica sunt toate oferite intr-o gama generoasa de materiale: piatra naturala, marmura , granit , placi portelanate sau glazurate.
Obiectivul companiei Orient Ceramic este de a asigura un suport de neegalat tuturor partenerilor, oferind clientilor nostri un serviciu de livrare nationala rapid si eficient datorita gamei noastre complete de produse , consiliere si un nivel ridicat al stocurilor.
Placi ceramice pentru baie, bucatarie sau living, gresie portelanata, glazurata sau rectificata …. le avem pe toate.