s.c. FABORY s.r.l.

Antwortet schnell
4.56 von 50 Bewertungen

Brașov,

Bewerben Follow

Fabory şi Grainger sunt decise să menţină relaţii puternice şi de durată cu clienţii şi furnizorii noştri. În ultimii ani, Grainger a fost recunoscută de revista Fortune ca fiind cel mai admirat distribuitor angro din lume, fiind, de asemenea, listată în mod regulat în primii 100 de angajatori din lume. Fabory şi Grainger au planuri de dezvoltare ambiţioase în Europa. Ne vom orienta atât asupra pieţelor existente, cât şi a celor noi pentru a identifica oportunităţile de dezvoltare a afacerii noastre şi suntem decişi să îmbunătăţim şi să implementăm standardul de cel mai bun din clasa canalelor de vânzări, a produselor şi serviciilor inovatoare din Europa.

Fabory oferă o gamă largă şi în continuă dezvoltare de elemente de fixare, unelte, accesorii industriale şi produse pentru securitate de la mărci de renume, consacrate în domeniu. Clienţii noştri îşi desfăşoară activitatea într-o gamă variată de sectoare de afaceri şi pe diferite pieţe, iar noi susţinem atât companiile mici, cât şi corporaţiile multinaţionale, asigurându-le produsele necesare pentru producţia zilnică şi MRO (Operaţiunile de Întreţinere şi Reparaţie). În 2011 Fabory a fost achiziţionată de WW Grainger Inc, o companie de distribuţie la nivel mondial, bazată în . Grainger este o companie inclusă în Fortune, echipa sa cuprinzând mai mult dede membri în lumea întreagă, şi având o cifră de afaceri mai mare de 10 miliarde de dolari.

Suntem prezenti in Romania din 2006 si avem o echipa dinamica de peste 30 de profesionisti. Prin expertiza, serviciile si produsele companiei sustinem dezvoltarea firmelor implicate in activitati de productie si mentenanta cu organe de asamblare.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.