Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

BIO TERRA MED S.R.L.

4.40 von 5 Bewertungen

Calea Griviței, 3, București,

Bewerben Follow

Înfiinţat în anul, Bio Terra Med oferă o gamă largă de servicii medicale de diagnostic şi tratament la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism.

Oferirea unor servicii medicale profesionale şi de calitate reprezintă o parte esenţială a filozofiei Bio Terra Med şi stă la baza întregului sistem de management al calităţii implementat de către societatea noastră .

Nivelul de pregătire profesională a medicilor, aparatură şi echipamentele medicale performante din dotare sunt elemente care asigură o garanţie a calităţii serviciilor medicale şi instrumentele necesare rezolvării eficiente a problemelor de sănătate ale pacienţilor.

Confidenţialitatea, lucrul în echipă, solicitudinea şi continuitatea pe piaţă sunt principiile care asigură eficienţa serviciilor noastre.

Considerăm calitatea activităţii noastre ca fiind principala metodă de creştere a performanţelor, precum şi modalitatea cea mai eficientă de obţinere a recunoaşterii pe piaţă.

Pentru a oferi servicii competitive atît din punct de vedere al calităţii cât şi a costurilor implicate urmărim să identificăm, să înţelegem, şi să satisfacem cerinţele şi aşteptările clienţilor noştri.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.