Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Revitalco Management & Consulting SRL

4.00 von 3 Bewertungen

Intrarea Murmurului, Bucharest,

Bewerben Follow

Revitalco Management & Consulting este o companie infiintata in anul, ce are ca principal domeniu de activitate consultanta din domeniul tehnologiei informatiilor, comunicatiilor si alte servicii conexe.
Oferim suport atat companiilor mici si mijlocii cat si institutiilor publice, prin acordarea de consultanta si asistenta tehnica pentru design-ul proceselor manageriale si punerea lor pe baze IT. Abordarea noastra se bazeaza pe crearea de parteneriate pe termen lung cu beneficiarii serviciilor si produselor noastre.
Revitalco Management & Consulting va ofera un management al informatiei electronice astfel incat programele guvernamentale, serviciile publice si procesele de business sa fie mai eficiente, transparente si usor de utilizat.

Cu o prezenta la nivel national si o forta de lucru numeroasa, compusa din specialisti in IT&C, consultanti de business, management al proiectelor europene, oferim clientilor nostri o profunda expertiza de piata, acoperire extinsa si un portofoliu impresionant de produse si servicii.

Bazandu-ne pe mai mult de 8 ani de experienta dovedita in consultanta, servicii si integrare de sisteme, intelegem provocarile dumneavoastra de business si livram solutii IT care se potrivesc nevoilor dumneavoastra, cu rezultate cuantificabile si sustenabile.

Obiectivul nostru este sa devenim unul dintre cei mai importanti promotori ai externalizarii proceselor IT din organizatii, devenind astfel un partener de incredere pentru aceste organizatii.

Avem un portofoliu puternic de oferte de integrare a sistemelor furnizand valoare adaugata pentru clienţi, precum şi o sursa de mai buna creştere economica şi profitabilitate. Modelul nostru de livrare pune accent pe calitate, scalabilitate, previzibilitate şi flexibilitate la cel mai bun raport fata de pret. Vom continua sa ne adaptam portofoliul existent pentru a satisface cererea tot mai mare de Software-as-a-Service.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.