Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

RESITEX GROUP SRL

2.75 von 4 Bewertungen

Hunedoara,

Bewerben Follow

Infiintata in anul, compania "RESITEX" cu sediul in DEVA, isi desfasoara activitatea in HUNEDOARA, unde compania are un spatiu de productie de aproximativ 1200 mp si unde isi desfasoara activitatea peste 80 de persoane. Compania a fost infiintata pentru a satisface o piata de decoratiuni in continua crestere. Marea parte a productiei este destinata exportului iar de anul trecut compania a hotarit sa intre si pe piata Romaneasca pentru a putea aduce un plus de calitate si de noutate. Principala activitate este de confectii textile de interior „HOME DESIGN” iar ca activitati conexe sint decoratiunile interioare, comercializarea de perdele si draperii, confectionarea de perdele, draperii, seturi de pat, tapiterii - toate pentru vile, apartamente, case de vacanta, hoteluri, restaurante si terase.

Alaturi de o echipa de profesionisti (ingineri, designeri), compania noastra tinde mereu spre perfectiune incercand sa multumeasca cele mai delicate gusturi. Diferite stiluri, diferite materiale, diferite modele, dar mereu aceeasi grija pentru detalii si finisaje.

Prin grija cu care ne-am selectat marfa, furnizorii si personalul am reusit sa satisfacem cele mai diverse gusturi. Toate produsele comercializate de noi sunt garantate si corespund standardelor europene de calitate si functionalitate. Combinand cerintele clientilor cu sugestiile si seriozitatea noastra, am obtinut intodeauna solutia optima pentru eleganta caminului Dumneavoastra.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.