Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

REALPRO SRL

Antwortet schnell
4.33 von 6 Bewertungen

Strada Radu de la Afumați, 8, Râmnicu Vâlcea,

Bewerben Follow

Metoda Modernă pentru a Vinde sau Cumpăra o Casă!

Modelul nostru redefinește imobiliarele în favoarea clientului.

La Realpro veți găsi antreprenori care cred într-un scop al companiei și al afacerii mai important decât creșterea cu orice preț. Punem oamenii pe primul plan și țintim să facem lucruri mari, nu să fim mari.

Avem scopuri care ne aduc o satisfacție mai mare decât obiectivul de creștere permanentă:  să fim "mari" prin ceea ce facem, să creăm un climat de lucru în care fiecare să se simtă "mare", să oferim servicii "mari" pentru clienți, să contribuim într-un grad cât mai "mare" la binele comunității imobiliare și mai ales la fericirea și bunăstarea clienților noștri.

Avem o viziune și valori puternice pe care le punem pe primul loc și le aducem la viață prin tot ceea ce facem.

Scopul este clientul
Suntem 100% centrați pe client, scopul nostru este să redefinim imobiliarele în favoarea clientului. Lucrăm pentru a face procesul de vânzare sau cumpărare a unei case mai bun pentru clienți, contribuind zi de zi la fericirea și la bunăstarea lor.  Avem convingerea că aceasta este cea mai sigură cale pentru a le oferi agenților si echipei Realpro cele mai mari satisfacții si beneficii profesionale și personale.

Leadership prin Valori
Leaderii Realpro sunt implicați și dedicați echipei lor, cred în conducerea prin valori. 

Cultură organizațională care dă prioritate persoanei
De la tehnologia pe care o construim până la serviciile imobiliare pe care le furnizăm, fiecare Agent Realpro are rolul său. 

Oamenii nu sunt vazuți ca niste "resurse umane", ca niște pioni care pot fi înlocuiți oricând, ci ca niște persoane unice. Există o relație personală, o intimitate în cadrul companiei. Fiecare agent și fiecare membru al staffului Realpro contribuie și beneficiază în mod direct.

Financiar
Considerăm că putem să asigurăm profitabilitatea și să fim sustenabili, atât la nivel de companie cât și la nivelul fiecărei francize, fără a ne compromite valorile.

Relația cu Clienții, Colaboratorii, Partenerii
Cultivăm relații adevărate, personale, bazate pe un interes real de comunicare și sprijin, atât cu clienții cât și cu toți colaboratorii.

Comunitatea imobiliară
Ințelegem importanța unor rădăcini puternice în comunitatea imobiliară precum și în comunitățile locale unde trăim. Contribuim și împărtășim cu bucurie cât putem de mult către colegii de breaslă, știm că o comunitate imobiliară mai puternică și mai organizată inseamnă oportunitati și condiții de piață mai bune pentru toți. Ne străduim să fim un sprijin, un exemplu pozitiv și, de ce nu, o sursă de inspirație atât pentru ceilalți profesioniști imobiliari cât și pentru vânzătorii și cumpărătorii de case.