Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

McDonald's in Romania

Antwortet schnell
4.21 von 92 Bewertungen

Șoseaua Nicolae Titulescu, Bucharest,

Bewerben Follow

De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România  - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

 

Începând cu anul, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din  România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numeroase cafenele McCafe.

 

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 85 de restaurante și 39 de McCafe în 26 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230k clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și pestede familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.

În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.