PlantExtrakt

4.17 von 23 Bewertungen

București,

Bewerben

PlantExtrakt este liderul incontestabil al industriei nationale de homeopatie si fitoterapie. Prezenta pe piata inca din anul, compania noastra si-a castigat un binemeritat renume ca exportator de substante active pentru mari clienti din Germania, Franta si alte tari Europene.
Laboratoarele si liniile de productie PlantExtrakt respecta cele mai inalte standarde de calitate, fiind singurul producator autohton de produse homeopate si fetoterapice certificat GMP (Good Manufacturing Practice).
Beneficiind de expertiza internationala, si fructificand in mod optim cea mai buna traditie romaneasca in cresterea plantelor medicinale, PlantExtrakt este deschizatorul de drum in medicina homeopata si naturista.
PlantExtrakt isi extinde echipa de reprezentanti medicali deschizand noi pozitii in cele mai importante orase din tara. Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa dedicata, dinamica si profesionista, intr-o companie aflata in varful industriei in care activeaza, asteptam aplicatia ta! Iti dorim succes!

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.