Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

ONE RECRUTEMENT SRL

Iași,

Bewerben Follow

12 ani de experiență, peste 800 de colegi în 12 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Tunisia şi Cipru.Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Partener strategic în training –DARE Academy. Mediu multicultural și un zumzăit continuu într-o multitudine de limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Care este activitatea principală a VEO? Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Suport și Dezvoltare

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.
Avem o bază de cunoștințe imensă construită în ultimii 12 ani, pusă la dispoziția ta. Tot ce îți trebuie este dorința de a reuși. Nu te putem ajuta cu asta, dar cu restul Da, putem!

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.