Movieplex Cinema

4.61 von 23 Bewertungen

Bulevardul Timișoara, 26Z, București,

Bewerben

Despre noi:

Am început de la un proiect care includea numai sașe săli de proiecție,ornind activitatearimului nivelicirc;nuna Februarie a anului005, cu o capacitate de 1033 de locuri din care 12 le-am rezervatersoanelor cu dizabilități.

Mai târziu,icirc;n luna Aprilie,el de-al doilea nivel fost deschis beneficind deicirc;ncă cinci săli de proiecție cu o capacitate deicirc;ncă 1554 de locuri dintre care 18 pentru persoanele cu dizabilități. Aici am adăugati una din cele mai spectaculoase săli de cinema din Europa care dispunea de 503 locurii un ecran de2e metri lungime.

Cinema Movieplex este parte a grupului de companii Anchor Grup SA,eețineentrele comerciale Bucuresti Mall și Plaza Romania. 

Unsprezece săli șieste 2500 de locuri mai târziu,inema Movieplex oferă clienților săi un confort sporit prin echiparea cu fotolii Figueras de 57 de cm lățime și 1,2 metri spațiu între rânduri, important pentru confortulumneavoastră, și o experiențăudio/videoxcelentăată de ultima generație de acustică Dolby Digital Surround și echipamente de proiecție ;

Cinema Movieplexduce în luna Mai a anului, pentru prima oară în România, tehnologia necesară proiectării filmelor în format digital (imagine și sunet de calitate superioară) și 3D, având în prezentouă săli cu capacități digital/3D. Deschizător de drum în acest sens a fost "Indiana Jones 4 - Regatul craniului de cristal" în format digitalulând în2 Mai 2008 și "Călătorie spre centrul Pământului" în format 3D cu premiera în 5 septembrie 2008.

Pentru clienții mai pretențioși cinema Movieplex pune la dispoziția acestora nivelul de confort deosebit a fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate. Pe lângă serviciile de proiecție filme, Cinema Movieplex reprezintă și o locație ideală pentru organizarea de conferințe, lansări și prezentări de produse sau orice alt eveniment interior de tip corporate.

Cinema Movieplex dispune de sisteme de sonorizare cu microfon și sisteme de proiecție digitală ce poate fi pus oricând la dispoziția clientului, devenind astfel un înlocuitor de succes al convenționalelor săli de conferință oferite de hoteluri și alte clădiri de birouri. Alături de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D și XpanD,ă asigurăm o experiență deosebităa fiecare vizită la cinema.