Models Projectx

Bucharest,

Bewerben Follow
Videochat de acasa
Vrei sa faci videochat de acasa? Noi suntem solutia ta! Oferim pana la 80% COMISION!
Foarte multe modele aleg sa lucreze de acasa deoarece isi pot organiza timpul asa cum vor, fara limita de timp. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet, un calculator si o camera web, iar in cazul in care nu le ai si nu stii ce sa cumperi, noi iti oferim tot suportul tehnic, atat la achizitionare, cat si pe parcurs.
Colaboararea cu noi iti ofera cele mai mari avantaje incepand de la discretie, training si pana la suport tehnic! Toate datele tale sunt strict confidentiale si nu pot fi accesate de persoane din Romania!
Avantaje VIDEOCHAT DE ACASA
- poti lucra din orice oras doresti
- beneficiezi de conturi pe cele mai importante site-uri de videochat din lume
- beneficiezi de suport tehnic pentru achizitionare echipamente cat si pentru mentenanta
- training specializat
- plata bilunara
-flexibilitate: tu alegi cat si cum lucrezi.

Salut! Numele meu este Adrian Dabulescu si reprezint Project X. Domeniul de activitate cu care ne ocupam este videohostingul online sau videochat. Activam in acest domeniu din 1999 si am realizat ca oamenii apeleaza la acest domeniu pentru a obtine o schimbare in viata lor si ne bucuram cand va putem ajuta in vederea acestora.
Dupa cum probabil stiti pentru a incepe lucrul in acest domeniu va trebuiesc: un calculator, conexiune la internet si desigur o camera web. Project X va poate oferi sfaturi despre aparatura, echipament, despre cele mai bune si profitabile site-uri de videohosting si chiar va poate oferi training acelora care nu au mai activat in domeniu si vor sa faca acest lucru.
Ce poate face exact Project X pentru voi?
Incepand cu crearea conturilor, editarea profilelor, fotografii profesionale pana la make-up, hairstyling, trainingul asigurat precum si indrumari catre cel mai bun echipament folosit in acest domeniu.
Echipa este formata numai din profesionisti care au activat fiecare in domeniu cel putin minim 5 ani si care va pot sta la dispozitie cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le puteti avea!
Numai ramane decat sa va intrebati daca sunteti pregatite pentru urmatorul pas. Tot ceea ce trebuie sa faceti e sa ne contactati in vederea unei discutii detaliate despre ceea ce va doriti si mai ales ce cautati!
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.