Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

MEDEX IASI

5.00 von 2 Bewertungen

Strada Perju, 9, Iași,

Bewerben Follow
Centrul medical MEDEX ofera de servicii medicale de specialitate prin cabinetele de medicina de familie si medicina de ambulator. A fost infiintata in anul, pe structura cabinetului de medicina de familie, la care s-au adaugat progresiv, in functie de necesitati, cabinetele medicale de specialitate. Se ofera servicii de asistenta medicala primara si de specialitate tuturor categoriilor de pacienti care ni se adreseaza, de la clienti privati, clienti in contract cu CJASS si CASAOPSNAJ, pana la alti furnizori organizati de servicii medicale.
 Noi, echipa de specialisti ai Medex Iasi, suntem calauziti in tot ceea ce facem de devotament, corectitudine, atasament fata de pacient .
Fie ca este vorba doar despre o consultatie in cadrul unui cabinet specializat, fie ca este vorba de administrarea si supravegerea unui tratament, suntem animati de acelasi scop, de a ne dedica toata invatatura pacientilor nostri si calitatii vietii lor .
Am investit inca de la infiintare si investim in continuare in cele doua mari valori, pe care le respectam si le punem in slujba pacientilor nostri: resursa umana si cea materiala .
Lucrand in cadrul Medex, te poti desavarsi profesional si moral, alaturi de medicii specialisti cu recunoastere internationala.
Daca ai aceleasi crezuri si valori, nu ezita sa ne transmiti un Curriculum Vitae.
Fii parte a echipei de specialisti Medex!
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.