Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Joy Studio Bucuresti

5.00 von 1 Bewertung

Șoseaua Ștefan cel Mare, București,

Bewerben Follow
Echipa Joy Studio este formata din persoane tinere si ambitioase.
In studioul nostru vei invata arta de a face sume foarte mari de bani, pentru ca da, este vorba despre o arta.
De ce noi si nu un alt studio? Simplu! Noi ne implicam 100% in dezvoltarea ta profesionala, suntem transparenti si corecti si nu credem in penalizari si reguli extrem de stricte.
Am inceput acum 4 ani, plini de optimism si putere de munca si tocmai pentru ca am facut totul ca la carte, pas cu pas, stim ca munca este rasplatita in timp. Incercam sa nu industrializam acest domeniu, astfel incat locul de munca este pentru noi a doua casa.
Modelele noastre sunt tratate ca in familie si le sunt respectate dorintele si nevoile. Noi credem ca acest domeniu trebuie facut din placere pentru a avea succes si de aceea modelul este tratat ca o parte a echipei noastre, nu ca o masina de facut bani. Parerea ta conteaza si facem tot ce este posibil pentru ca locul tau de munca sa fie cat mai placut si primitor. Fiecare persoana este o parte importanta a acestui studio si astfel incercam sa acordam atentie maxima fiecarui model in parte.
Recunoastem ca pe langa foarte multa munca si rabdare, avem nevoie si de distractie. A fi model la Joy Studio este placut si distractiv atunci cand lucrurile sunt facute cu seriozitate si profesionalism si cand preocuparea noastra esti tu. Consideram ca in momentul in care un model se distreaza si vine cu placere la studio, incasarile cresc promitator.
Esti vesela si comunicativa? Ai minim 18 ani si cunostinte minime de Limba Engleza? Este tot ceea ce ai nevoie pentru a fi colega noastra si a face parte din echipa Joy. Daca Limba Engleza este o problema, impreuna o vom rezolva. De aici pana la a deveni un model de succes este doar un mic pas, dar ne ocupam noi de asta cat ai zice…Joy.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.