Sunshine Enterprise S.R.L

5.00 von 1 Bewertung

Strada Romulus, 57, București,

Bewerben

IMPERIAL este un studio videochat in top-ul celor mai elegante si rafinate studiouri din BucurestiToate modelele care fac parte din echipa noastra, sunt tratate ca adevarate regine ale videochatului. Suntem un studio high class, cu o suprafata generoasa, amenajat intr-un stil rafinat cu design unic, utilat cu echipamente de ultima generatie.

Ceea ce oferim este sinceritate si respect, sprijin complet din partea echipei de management, relatia dintre model si restul echipei fiind bazata pe incredere si sprijin reciproc. Alaturi de noi vei descoperi forta interioara si resursele de care ai nevoie pentru a iti indeplini vise nebanuite. Suntem un studio prietenos unde echipa noastra lucreaza ca o familie.

Avand un management occidental, echipa noastra se bazeaza pe standarde profesionale inalte in care seriozitatea si efortul modelelor este sustinut de experienta si profesionalismul echipei care ofera o pregatire de clasa:

- Cursuri de make-up professional,
- Hair styling,
- Engleza,
- Dezvoltare personala,
- Sesiuni de training si motivare,
- Consultanta financiara

Acestea sunt doar o parte din resursele pe care echipa de management ti le pune la dispozitie pentru a te ajuta sa te dezvolti. Alaturi de noi vei putea ajunge in scurt timp sa ai venituri care sa iti permita nu numai acoperirea cheltuielilor zilnice, ci si implinirea viselor pe care orice persoana tanara le poate avea.

IMPERIAL STUDIO, este studioul unde “ALL YOUR DREAMS COME TRUE”! Depinde doar de seriozitatea, ambitia si determinarea ta!!!

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.