IMOINDEX

Bulevardul Aviatorilor, Bucharest,

Bewerben Follow

Imo Protect

Reprezentantii Imo Protect se vor ocupa de rezolvarea tuturor problemelor juridice si tehnice ce implica realizarea unei tranzactii imobiliare pentru Dumneavoastra. Cu alte cuvinte, va lasam sa va concentrati la locul de munca , in timp ce noi facem ce stim mai bine.
Va ghidam de-a lungul procesului de cumparare si va reprezentam impecabil interesul, negociem pentru Dumneavoastra si va asistam pe tot parcursul derularii tranzactiei finale.
Acest tip de realtie este construit printr-o comunicare deschisa si eficienta. Va vom economisi mult timp oferindu-va toate detaliile juridice si tehnice despre fiecare casa inainte de a o vedea. Vom asculta cu atentie parerile Dumneavoastra si punctele de vedere pentru fiecare proprietate.

ImoIq Capital

Paul Dumbravanu, fondatorul IMOIQ Capital, avocat specializat in consultanta investitionala imobiliara, achiziţionează proprietati imobiliare şi administrează veniturile provenite din sectorul imobiliar de mai bine de 12 ani. In toata aceasta perioada şi-a demonstrat abilitatea de a atinge obiectivele investitorilor structurând tranzacţii profitabile şi administrând operaţiuni care implicau rezolvarea unor aspecte sofisticate fie legale, contabile, legate de impozite sau de management.​Saptamanal oferim micilor sau marilor investitori acces la oportunitati de investitie cu reduceri importante. Ne ocupam de fiecare etapa a procesului investitional : identificarea investitiilor adecvate necesitatilor clientului, reprezentarea pe parcursul derularii negocierilor si incheierii contractului de vanzare-cumparare precum si organizarea managementului proprietatii. Clientii au acces la oportunitati negociate cu 20-70% din valoarea evaluata a proprietatii. Mai multe despre Paul Dumbravanu puteti sa accesati aici

Proprietăţile pe care le propunem sunt selectate strict pentru potenţialul lor investiţional.
Strategiile noastre sunt adaptate în funcţie de evaluarile investiţionale. Selectam doar proiectele pe care le considerăm cea mai bună oportunitate de profit.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.