IMOCREDIT IFN SA

3.50 von 6 Bewertungen

Strada Horea, 3, Cluj-Napoca,

Bewerben

IMOCREDIT IFN SA, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE Cluj Napoca, este onstitutie nebancara cu o experienta de 14ni pe piata creditelor imobiliare, ipotecare, microcreditelor si leasingurilor destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Reteaua teritoriala IMOCREDIT IFN SA cuprinde puncte de lucru in cele mai mari judete din Transilvania (Cluj Napoca - sediul central, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Brasov) si in Bucuresti.

Dorinta de a contribui la cresterea bunastarii sociale, dezvoltarea initiativei si spiritului antreprenorial, educarea beneficiarilor in domeniul finantarii si al afacerilor, extinderea programelorde dezvoltare comunitara, crearea de locuri de munca, sta la baza intregii activitati a Grupului Financiar IMOFINANCE Cluj Napoca.

Activitatea IMOCREDIT IFN SA se desfasoara sub imperativul datoriei fata de client, prin conjugarea eforturilor si competentelor unui personal dedicat si motivat, selectat si instruit cu mare atentie.

Promovarea unor concepte moderne de business, marcate de profesionalism si corectitudine, reprezinta pentru IMOCREDIT IFN SA premisa de configurare a unor relatii perene cu clientii si partenerii sai.