Ideal Contour srl

4.50 von 4 Bewertungen

București,

Bewerben

Ideal Contour Face & Body Skin Center ofera servicii specializate si personalizate in estetica faciala, remodelarea corporala si epilarea definitiva SPL.

De 10 ani testam tratamente corporale si faciale si le pastram doar pe cele mai eficiente, sigure, rapide si confortabile. Avem in dotare aparatura estetico-medicala noua si de ultima generatie, recunoscuta si certificata pe plan mondial, dispunem de o gama diversificata de tratamente corporale si faciale ultramoderne, astfel incat putem sa iti oferim cele mai bune rezultate posibile.

Terapii corporale: LipoLaser, LPG Cellu M6 Keymodule2 - masaj endermologic, Dermocell - masaj endermologic, Cavitatie, RadioFrecventa cu Vacuum pulsatoriu si continuu, Presoterapie, Mezoterapie, Electrostimulare, Impachetari corporale pentru slabire rapida, anticelulita si antivergeturi, Ultrasunete, Microdermabraziune corporala lozalizata pentru vergeturi sau totala, Masaj anticelulitic, Masaj de relaxare, Masaj cu Bambus, Masaj terapeutic, Masaj de relaxare cu scoici calde.

Tratamente si terapii faciale: Fotoregenerare SPL, Peeling chimic, Tratament cu oxigen hiperbaric si infuzie de cocktailuri de puritate medicala, Microdermabraziune faciala, Peeling enzimatic, RadioFrecventa cu Vacuum continuu si pulsatoriu, RadioFrecventa fara Vacuum, Ultrasunete, Mezoterapie, Masaj facial manual, Tratament ochi, Tratament buze.

Epilare definitiva SPL - atat pentru zonele corporale cat si pentru cele faciale.

Bronzare organica - pentru tot corpul, sau doar pentru fata, gat si decolteu.

Avem pana in prezent mii si mii de abonamente incheiate cu succes de catre clientii care au apelat la serviciile noastre. Va asteptam sa beneficiati de oferte lunare, evaluare corporala gratuita si dermo-analiza faciala gratuita - cu aparatul Skin Scanner!

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.