HINK HR

3.10 von 10 Bewertungen

Strada Iuliu Maniu, 18, Cluj-Napoca,

Bewerben
HINK este o companie de consultanţă în resurse umane înfiinţată în Cluj-Napoca ce îşi desfăşoară activitatea în următoarele arii de expertiză: recrutare şi selecţie profesională, administrare de personal şi procese, formare şi dezvoltare profesională, evaluare de performanţe şi consultanta on-site.
Misiunea companiei: în ziua de azi nu mai e suficient ca un angajat să îndeplinească doar sarcinile aferente postului, ci se aşteaptă din partea acestuia să aibă iniţiativă şi să se angajeze în comportamente care vizează atingerea obiectivelor organizaţiei.
Mai mult, ritmul rapid al schimbării în companii determină ca cerinţele postului să fie demodate, iar accentul cade pe ceea ce se face suplimentar. Acest surplus se mai cunoaşte şi sub eticheta de extra mile: Oricine ţi-ar cere să îl însoţeşti o milă, tu du-te şi însoţeste-l două mile. Fiind o companie nou înfiinţată putem afirma că ne angajăm să aducem o perspectivă nouă, diferită şi complexă asupra serviciilor de resurse umane pe care le furnizăm clienţilor noştri şi ne asumăm responsabilitatea de a parcurge acea extra mile cu fiecare client în parte.

Valorile companiei:
Munca în echipă: suntem o echipă coezivă, fiindcă suntem conştienţi că încă din prima zi un lider nu poate să facă nimic de unul singur dacă doreşte să reuşească, oricum am defini succesul, acesta implică întotdeauna formarea unei echipe performante.

Comunicarea: în industria serviciilor, valoarea care o aducem clientului constă în informaţie aceasta fiind esenţa relaţiilor şi colaborărilor de succes.

Deschiderea spre învăţare şi adaptabilitate: învăţarea învăţării şi adaptabilitatea ne ajută să ne perfecţionăm continuu şi să ne menţinem la cotele cele mai ridicate de profesionalism.

Performanţa: performanţa în cazul nostru rezidă în calitatea muncii şi în profesionalism.

Orientare spre client: găndim strategic pentru a oferi clienţilor noştri servicii de calitate şi ne focusăm pe încheierea de colaborări pe termen lung.

Integritatea şi transparenţa serviciilor: considerăm că onestitatea este factorul principal pentru a menţine transparenţa în relaţii.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.