GO HAIR SRL

4.40 von 5 Bewertungen

Calea Armatei Române, Carei,

Bewerben Follow

Cine suntem noi?

Pentru ca stim ca multi oameni isi doresc tratamente si solutii pentru probleme ale parului care chiar sa functioneze, pentru ca stim ca multi sunt satui si frustrati de atatea reclame TV care promit mult si ofera rezultate extrem de mici in realitate si pentru ca ne pasa de aceste lucruri si vrem sa ii ajutam pe acesti oameni, a luat nastere REGIVERO.

La REGIVERO dezvoltam doar produse pentru ingrijirea parului, pentru ca suntem preocupati de solutionarea problemelor legate de caderea parului, cresterea si regenerarea lui sau tratarea matretii. Avem printre valori excelenta si asta inseamna pentru noi ca ne concentram resursele pe un domeniu, investim in cercetarea in domeniul parului si echipa noastra este focusata doar pe rezolvarea problemelor legate de par.

Facem asta oferindu-le produse cosmetice pentru îngrijirea părului, de cea mai bună calitate, eficiente, care să le ofere cel mai ridicat grad de satisfacție. GARANTĂM ASTA! Suntem producatori autohtoni 100%.

Care este Scopul nostru?

Sa demonstram ca se poate face productie si produse de calitate si in Romania. Sa contribuim la transformarea mediului de afaceri din Romania, prin afaceri facute cu integritate si caracter.

Care este Viziunea noastra?

Să devenim producătorul numărul 1 în Europa la produse cosmetice pentru îngrijirea părului.

Care este Misiunea noastra?

Misiunea noastra este sa redam oamenilor incredere si siguranta in propria lor persoana, prin dezvoltarea celor mai calitative si eficiente produse cosmetice, pentru a avea un par sanatos si plin de viata.

Valorile noastre

Excelență

Ne-am propus să oferim clienților cele mai bune soluții pentru a avea un par sănătos și plin de viață.

Integritate

Vom spune întotdeauna adevărul și ne vom respecta toate promisiunile si angajamentele.

Dezvoltare Personală

Fiecare membru din echipa REGIVERO este susținut să învețe și să se dezvolte continuu pentru a-și atinge potențialul maxim.

Prin ce ne diferentiem fata de concurenta

Oferim “Garantie pe Satisfactie”, care inseamna ca un client va plati doar pentru rezultatele obtinute, nu pentru promisiuni desantate. Ne asumam ca suntem singurul brand din Romania care asiguram linistea si siguranta folosirii unor tratamente pentru probleme ale parului, avand garantia satisfactiei incluse.

Investim in concentratii mari de substante active in tratamentele noastre si nu in reclame TV.

Am ales ca banii investiti de clienti atunci cand aleg produsele REGIVERO sa aiba ca destinatie obtinerea de substante active si compusi de calitate. Il asiguram astfel pe client ca majoritatea banilor nu merg in buzunarele unor posturi TV, ci sunt folositi pentru ingrediente de calitate, pentru ca nu poti garanta niste rezultate si sa te oferi sa returnezi banii unui consumator daca nu e multumit de rezultate, daca peste 90% din cheltuiala cu un produs se duce pe reclame tv si comisioanele distribuitorilor.

Cultura noastra

1. Intalnirea trimestriala

La fiecare trimestru ne intalnim pentru a celebra reusitele si pentru a planifica urmatoarele 90 de zile. Aici se face evaluarea ultimului trimestru, si se pregateste urmatoarea etapa. Se alege un singur lucru ca fiind obiectivul principal al urmatorului trimestru si alte maxim 5 prioritati.

2. Intalnirea Zilnica

In fiecare dimineata toti oamenii din fiecare echipa participa la o intalnire de 15 minute care ii pune pe toti pe aceasi pagina. Scopul intalnirii zilnice este ca sa ne stabilim prioritatile si sa ne asiguram ca lucrurile merg in directia aleasa.

3. Antrenamentul lunii

Este ziua dedicata invatarii din compania noastra. In fiecare luna alegem o zi dedicata invatarii. Cu totii stim cat de importanta este invatarea pentru cresterea companiei. Tocmai de aceea alegem o zi pe luna in companie, in care tot ce se face este sa se invete lucruri noi.

4. Ne sarbatorim colegii

La Regivero, zilele de nastere sunt un prilej bun in care ne intalnim si sarbatorim impreuna fiecare om din echipa. Persoana sarbatorita face cinste! Colegii vin cu cadouri!

5. Stim sa ne distram

Sunt zile in care simtim nevoie sa ne relaxam si sa ne distram asa ca apelam la diverse jocuri de masa(Catan, Ticket to Ride, Saboteur, Poker, Ligreto, etc.), campionat de FIFA, etc.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.