ENGIE Romania SA

4.45 von 153 Bewertungen

Bulevardul Mărășești, 4-6, București,

Bewerben

ENGIE Romaniaeste unul dintre cei mai importanti actori energetici din Romania, activand in domeniul gazelor naturale si al electricitatii sub numele de marca ENGIE.

Grupul de companii ENGIE Romaniaeste format din:

  • ENGIE Romania SA- furnizor de gaze naturale, electricitate si servicii si producator de electricitate.
  • Distrigaz Sud Retele SRL- operator de distributie a gazelor naturale in sud-estul tarii; societate infiintata in martie 2008 ca urmare a separarii activitatii de comercializare de cea de distribuţie.
  • ENGIE Servicii SRL- prestator de servicii pentru utilizarea in siguranta a instalatiei de gaze naturale (revizii, verificări, lucrări de intretinere) creata in octombrie 2009.
  • ENGIE Buildings Solutions- servicii de inspectii, intretinere si reparatii pentru cladiri si spatii industrial
  • Braila Winds SA- producator de energie eoliana
  • Alizeu Eolian SRL- producator de energie eoliana
  • Depomures(primul operator privat al pietei de inmagazinare din Romania)

Ne mandrim cu un portofoliu de 1,6 milioane de clienti, gestionam o retea de distributie de circa km, in 19 judetedin sudul Romaniei si Bucuresti si si avem peste 3700 de angajati.

La nivel mondial, Grupul ENGIEeste unul dintre liderii mondiali din domeniul energetic, avand activitati in peste 70 de tarisi aproximativ 153000 angajatiangajatila nivel mondial.

Ambitia ENGIE este de a fi lider al tranzitiei energetice, o tendinta globala caracterizata prin dezvoltarea energiilor nepoluante, reducerea consumului energetic ca urmare a implementarii unor masuri de eficienta energetica si digitalizarea informatiei.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.