Fundatia Bunul Samaritean

4.00 von 1 Bewertung

Nicorești,

Bewerben
Fundația Bunul Samaritean, înființata in anul, cu sediul in com. Nicorești, jud. Galați este o organizație umanitara, non-profit, apolitica, neguvernamentala si este constituita pe o perioada nedeterminata.
Asociația s-a născut din convingerea ca fiecare persoana, indiferent de situația materiala, poziția sociala sau starea de sănătate are dreptul la o viată demna si decenta.
Casa Bridget, înființata in anul, este locuința pentru 16 adulți cu dizabilități, oferindu-le găzduire, îngrijire personala, educație, terapie si socializare pe o perioada nedeterminata. Rezidenții noștri trăiesc in bunăstare, dragoste si îngrijire, oferita de asistenții noștri sociali calificați si, de asemenea beneficiază de fizioterapie si asistenta medicala permanenta.
Centrul de Zi a fost înființat in anul, si este adresat pentru 40 copii proveniți din familii defavorizate, de vârsta școlara. Centrul de zi urmărește prevenirea excluderii școlare a copiilor si familiilor cu risc crescut, printr-un program de servicii educaționale, sociale, psihologice si medicale oferite in cadrul centrului.
După programul școlar copii sunt primiți cu drag la “a doua lor casa”. Aici beneficiază de doua mese pe zi, dus, schimb de hăinuțe, sprijin in efectuarea temelor cu învățător/profesor calificat, jocuri educative si distractive, consiliere psihologica si, nu in ultimul rând, afecțiunea si dragostea personalului centrului.
Satul Albastru este locul unde am construit 18 case pentru familii tinere fără adăpost sau care trăiau in condiții de supraaglomerare. Cu timpul aceste case sunt donate si ei vor deveni proprietari.
In comunitate asociația vine in sprijinul familiilor cu mulți copii, adulți cu dizabilități, vârstnici, oameni cu probleme de sănătate, tineri si nu numai.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.