FAVBET ROMANIA

4.24 von 38 Bewertungen

Strada General Athanasie Enescu, 23, București,

Bewerben
Compania internaţională FAVBET ce activează în mod calitativ şi sigur pe piaţa pariurilor din Europa din anul 1999 tinde mereu să justifice încrederea a pestede amatori de pariuri sportive, care ne-au ales pe noi!

Cu o reţea de peste 1000 de casierii de pariuri în Europa, cu un site actualizat şi cu o multitudine de servicii noi integrate, FAVBET a devenit mai puternic şi mai atrăgător!

Compania FAVBET îşi desfăşoară activitatea în reţeaua internet în temeiul licenţei internaţionale Curaçao de care puteţi lua cunoştinţă pe site-ul nostru la secţiunea Licenţă.

Oportunităţile oferite de noi pentru mizele referitoare la evenimentele sportive sunt nespus de interesante pentru clienţii noştri. Ar fi de menţionat că noi extindem mereu numărul tipurilor de sport, al evenimentelor şi tipurilor de pariuri, în scopul de a Vă oferi cea mai bună deservire deja astăzi!

FAVBET în colaborare cu lideri mondiali din domeniul elaborării jocurilor de noroc online, a integrat pe site o serie de produse de primă calitate, care Vă vor oferi o plenitudine de emoţii fascinante, iar numărul produselor noi interesante creşte în permanenţă.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.